Nieuws Kempen Alweer zes faillissementen deze week

Alweer zes faillissementen deze week

Alweer zes faillissementen deze week

De rechtbank  van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de nv Immo Liekens, Bevelse Steenweg in Herenthout failliet verklaard op dagvaarding. De curator is Steven Heylen.

De zaakvoerders van de bvba Driesen Lijmwerken, Rubensstraat in Turnhout legden zelf de boeken neer. De onderneming had nog twee bedienden in dienst. Tom Van Even werd aangesteld als curator.

De bvba Limbuma, Velveken in Geel handelde in kassasystemen. De zaakvoerders gooiden zelf de handdoek in de ring. Advocaat Paul Van Rompaey treedt op als curator.

De zaakvoerder van de nv Luc Tierens Transport uit de Netestraat in Hulshout werden gedagvaard door schuldeisers. De onderneming tekende voor levering van meubels en huishoudapparaten. Meester Johan Van Cauwenbergh treedt op als curator.

De cv Geel Tours werd gisteren op eigen aangifte failliet verklaard. De onderneming gevestigd aan de Anomoonstraat in Geel verzorgde busvervoer onder de noemer Autocars Bierinckx.

In Herentals valt het doek over drukkerij Print-It aan de Welvaartstraat na eigen aangifte. De rechtbank stelde Kristof Benijts aan als curator. De onderneming had nog vijf bedienden en zeven arbeiders in dienst.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer