Nieuws Kempen Anima Care opent met Aquamarijn belangrijkste woon- en zorgsite

Anima Care opent met Aquamarijn belangrijkste woon- en zorgsite

Anima Care opent met Aquamarijn belangrijkste woon- en zorgsite

Woonzorgcentrum Aquamarijn (Kasterlee) - gevel RulloopDinsdag 24 maart opent Anima Care haar nieuwe woon- en zorgsite Aquamarijn in Kasterlee. Vanaf die dag worden de eerste bewoners onthaald. Voor permanent verblijf reserveert Aquamarijn 86 woongelegenheden in haar woonzorgcentrum en 63 assistentiewoningen.

Daarnaast biedt Aquamarijn ook verschillende formules aan voor tijdelijke opvang: haar centrum voor herstelverblijf en haar centrum voor kortverblijf tellen respectievelijk 37 en 20 verblijfseenheden en 25 mensen zullen gebruik kunnen maken van het dagverzorgingscentrum.

Meer dan 100 gedreven medewerkers zullen de interne kwaliteitsvisie omzetten in daden. “Om de hooggespannen verwachtingen waar te kunnen maken, hebben we meer dan een jaar gesleuteld aan het samenstellen van het juiste team. Er staat nu een professionele equipe klaar die het hart op de juiste plaats draagt”, zegt Veerle Corremans, directrice van Aquamarijn en gerontoloog.

In de publieke ruimte op het gelijkvloers is er naast een volwaardig restaurant en een lobbyruimte ook een kapsalon, een mani- en pedicuresalon en een welnessruimte. Bewoners en bezoekers kunnen gebruik maken van een ondergrondse parking.

Vertrouwen winnen
“Aquamarijn is na Les Comtes de Méan (Blegny), Zonnesteen (Zemst) en Au Privilège (Ittre) het vierde nieuwbouwproject dat Anima Care in anderhalf jaar zal openen. Na jaren van voorbereiding, start het moment van de waarheid: door onze bewoners goede zorgen, een gastvrij onthaal en aandacht op maat te geven zullen we stap voor stap het vertrouwen van de Kempenaren winnen en onze naam vestigen”, zegt Johan Crijns, gedelegeerd bestuurder van Anima Care.

Anima Care baat in het totaal 1071 rust- en kortverblijfbedden en 183 assistentiewoningen uit, verspreid over 11 woonzorgcentra. Het bedrijf is een 100% dochter van de groep Ackermans & van Haaren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer