Nieuws Kempen Antwerpse Jonge Ondernemer leidt BOA Interior

Antwerpse Jonge Ondernemer leidt BOA Interior

Antwerpse Jonge Ondernemer leidt BOA Interior

persbericht_boaRoman Willems, zaakvoerder van Boa Interior uit Kasterlee, heeft de Award voor de Antwerpse Jonge Ondernemer van 2013 gekregen. Met die prijs wil JCI (Junior Chamber International) elk jaar een erkenning geven aan een ondernemer tussen 18 en 40 jaar die op innovatieve en solide wijze duurzaam onderneemt. BOA Interior ontwerpt, maakt en plaatst interieurinrichtingen op maat. In amper enkele jaren tijd wist Willems een interieurbedrijf op poten te zetten dat samenwerkt met diverse architecten uit de provincie Antwerpen. Eind vorig jaar was Roman Willems met zijn 27 jaar ook al de jongste winnaar ooit van de Schrijnwerk Award.

Roman Willems volgt als Antwerpse Jonge Ondernemer van het Jaar Lieven Vanlommel, gedelegeerd bestuurder van Starmeal uit Westerlo, op, die de prijs in 2012 in de wacht sleepte. Hij haalde het van de andere genomineerden Dieter Penninckx (FNG), Johan Van Dyck (Antwerpse Bouw Compagnie) en Pepijn Palmans (Kangaroot). Op 15 mei mag Willems het in de Vlaamse finale opnemen tegen de laureaten uit de andere provincies.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.