Nieuws Kempen Ardent Advocaten opent kantoor in Herentals

Ardent Advocaten opent kantoor in Herentals

Ardent Advocaten opent kantoor in Herentals

ardentArdent Advocaten opent een nieuw kantoor in Herenthout (Herentals). “Wij willen nog dichter bij onze cliënten zitten”, zegt meester Filip Duwaerts.

De regio rond Herentals, Lier, Heist-op-den-Berg en Geel telt relatief weinig grote advocatenkantoren. Er zijn weliswaar vele individuele advocaten aan de slag doch bij de begeleiding van alle juridische aspecten van een moderne bedrijfsvoering is soms meer mankracht en expertise nodig.

Ardent Advocaten runt nu met 14 advocaten en zes administratieve medewerkers een eigen vestiging in Wilrijk. “Door nu een tweede vestiging te openen aan de Atealaan in Herenthout kunnen wij onze cliënten nog beter bedienen”, zegt meester Duwaerts.  “Veel onderwerpen zijn heel erg persoonsgebonden. Dan is het belangrijk dat je met de cliënten de dingen face to face kunt afhandelen.”

Ardent Advocaten heeft alvast de ambitie om “de meest toegankelijke juridische dienstverlener van de Kempense regio te zijn.”  Het kantoor heeft de relevante branchekennis en de gespecialiseerde expertise in huis “om de groeiende industrie en de handel in de Kempen te begeleiden.” Of het kantoor zich gaat specialiseren in een bepaalde branche? “Niet direct. Het gaat ons voorlopig om de algemene juridische aspecten van de bedrijfsvoering zoals vennootschapsrecht, arbeidsrecht, de begeleiding van bedrijven in moeilijkheden enz. Indien er zich specifieke thema’s aandienen kunnen wij in Herenthout overigens altijd een beroep doen op onze collega’s in Wilrijk.”

Eerder opende ook het advocatenkantoor Van Gompel – Renette al een eigen kantoor in Geel.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.