Nieuws Kempen Artexis kiest voor Groep Van Eyck

Artexis kiest voor Groep Van Eyck

Artexis kiest voor Groep Van Eyck

Van Eyck en Artexis_IS Fotografie 2 kopie

IS Fotografie

Artexis-easyFairs Benelux, specialist in de organisatie van beurzen en events en in het beheer van expohallen en congrescentra, lanceert een gloednieuw cateringconcept met vaste én mobiele cateringpunten. Met dit innovatief concept is Artexis zijn tijd ver vooruit. Voor de uitbating van alle cateringpunten koos Artexis voor Groep Van Eyck (Kasterlee).

Jan Van Eyck: “Ik was al van bij het begin enthousiast over deze ambitieuze en innovatieve strategie van Artexis. Ik ben dan ook vooral blij dat wij met onze expertise in food en beverage kunnen bijdragen aan de missie van Artexis, het nastreven van een maximale beleving voor de klant. Ik heb het zelden meegemaakt dat een opdrachtgever en een operator zo nauw samenwerken en dat is een bijzonder fijne ervaring.”

Sterk staaltje van Kempisch teamwork
Het eindresultaat is te danken aan de nauwe samenwerking tussen een 6-tal ondernemingen binnen Groep Van Eyck. De uitbating van de vaste catering concepten – Brasserie Marie, Trattoria di Luigi en Fast en Fresh – valt onder de operationele leiding van Meeza. De productie van de goederen worden verzorgd door  Dinner Events uit Malle (dagverse broodjes en salades) en  Veresto uit Olen (soepen en sauzen). De twee catering bedrijven Dinner Events en VR catering uit Lint zijn geprivilegieerde partners voor de events op maat. Link 21 uit Herentals verzorgt een trendy gin en tonic bar; Pro Service uit Malle levert het personeel en Hope Logistics en Projects staat in voor de logistieke ondersteuning. Een stevig staaltje Kempisch teamwork en het bewijs dat samenwerking staat voor versterking!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer