Nieuws Kempen Autobedrijf Bob Bruynseels opent nieuwe showroom met 600 gasten

Autobedrijf Bob Bruynseels opent nieuwe showroom met 600 gasten

Bob Bruynseels en echtgenote Liesbeth Geudens.

Autobedrijf Bob Bruynseels opent nieuwe showroom met 600 gasten

Bob Bruynseels en echtgenote Liesbeth Geudens.

Bob Bruynseels en echtgenote Liesbeth Geudens.

Aanstaande weekend vindt de opening plaats van de nieuwe showroom van Autobedrijf Bob Bruynseels in Zoerle-Parwijs, al 30 jaar een onafhankelijke Mercedes Benz-specialist. Meer dan 600 geïnteresseerden schreven zich in om hierop aanwezig te zijn.

De garage langs de Gevaertlaan werd opgericht in 1986 door Eugene Bruynseels en Jos Dupont onder de naam garage ‘Dubruyn’. In ‘96 nam Bob op achttienjarige leeftijd, na het overlijden van zijn vader, de garage over. De naam veranderde in Autobedrijf Bob Bruynseels. “Ik werd er echt ingegooid en moest enorm veel leren op korte tijd”, vertelt hij. “We staan voor een totaalservice. Na meer dan twintig jaar kennen we het merk door en door.”

Plaatsgebrek
In 2005 werd een aanpalend pand gekocht en verkreeg het bedrijf meer ruimte. Aanstaande weekend volgt recht tegenover de huidige locatie de opening van een showroom met leistenen als opvallende gevelbedekking. “Het gebouw mag in het oog springen. De toonzaal maakt komaf met ons nijpend plaatsgebrek. Hij biedt plaats aan een 25-tal jonge tweedehandswagens, op 265m² bovengronds en 400m² ondergronds. De werkplaats blijft waar ze is. Voor ons is het logistiek makkelijker, we hoeven onze wagens niet meer elke dag binnen en buiten te rijden. Voor onze klanten verandert er weinig tot niets, we blijven op dezelfde plaats en zullen onze goede service blijven handhaven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.