Nieuws Kempen Automatisch magazijn doet Decor Finesse nog verfijnder werken

Automatisch magazijn doet Decor Finesse nog verfijnder werken

Automatisch magazijn doet Decor Finesse nog verfijnder werken

GEEL – Decor Finesse is verhuisd naar een nieuw pand aan de Herentalseweg in Geel.  Daarmee neemt de interieurbouwer een nieuwe horde in de groeipiste. Een van de grote troeven van het nieuwe gebouw is een automatisch magazijn.

Sinds zijn oprichting was Decor Finesse gehuisvest aan de Industrielaan in Olen. Nu, bijna 28 jaar later, wijkt de interieurbouwer uit naar de andere kant van het Albertkanaal, vlakbij Geel-Punt. “Ons huidige atelier was te klein en de workflow niet langer optimaal”, verklaart Marco Gebruers. Het nieuwe gebouw beslaat zo’n 2.200 m². Eén van de opvallendste kenmerken is het automatische magazijn. “Hier worden alle planken en platen automatisch geladen op de zaagmachine. Samen met de nieuwe grote opdeelzaag en CNC-machine zorgt dit ervoor dat we efficiënter en dus sneller kunnen werken aan interieurs van kantoren, winkels en horecazaken”, zegt bestuurder Marco Gebruers.

Minder krasjes

Decor Finesse maakt zich sterk dat de automatisering ook de kwaliteit nog wat verder verbetert. “Omdat de kans op schade veel kleiner is”, stelt Gebruers. “Minder manuele verrichtingen zorgen in dit geval voor een nog verfijnder resultaat. Minder kans op krasjes. En bovendien tijdwinst.”

Showroom

Naast het magazijn en werkplaats herbergt het gebouw een kantoorruimte, uiteraard van 100% eigen makelij. Samen met de eetruimte, de keuken en de kleedkamers is het kantoor opgevat als een soort van kleine showroom. “Klanten die bij ons op bezoek komen, krijgen zo de kans om de kwaliteit en de graad van afwerking van onze interieurs daadwerkelijk te beleven”, vertelt de bestuurder.

Bij Decor Finesse werken 16 mensen. De interieurbouwer heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in maatmeubilair voor winkels, kantoren en horeca. De investering in de nieuwe locatie past in een strategie om deze b2b-markt in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant nog beter te bedienen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.