Nieuws Kempen Azull ruilt Herentals voor Antwerpen en neemt Inmo Espana over

Azull ruilt Herentals voor Antwerpen en neemt Inmo Espana over

Azull ruilt Herentals voor Antwerpen en neemt Inmo Espana over

azullAzull, gespecialiseerd in de verkoop van Spaans vastgoed, verlaat nog voor de zomer Herentals en vestigt zich in hartje Antwerpen. Daar neemt het ook Inmo Expana over, waarmee het zijn activiteiten uitbreidt naar Tenerife, Mallorca en Ibiza.

“Met Azull zetten we vooral in op nieuwbouw, een segment dat almaar groeit. Maar met Inmo Espana, een bedrijf met 18 jaar ervaring, slagen we erin ook ons aanbod van kwalitatief bestaand vastgoed fors uit te breiden”, zegt Marleen De Vijt, CEO van Azull. “Bovendien verruimen we er ook onze focus mee. Spanje blijft belangrijk, maar Tenerife, Mallorca en Ibiza komen erbij. Niet onbelangrijk, want we merken dat er almaar meer vragen over binnenkomen van Belgen die bv. juist een alternatief voor Spanje zoeken.”

Infopunten
Azull breidt niet alleen zijn aanbod uit, het wil in 2016 ook letterlijk dichter bij de klant staan. Zo bouwt de vastgoedgroep aan een netwerk van regionale infopunten, waar geïnteresseerde kopers een eerste advies kunnen inwinnen. Begin dit jaar werd alvast een eerste infopunt geopend in het Maaseikse immokantoor Suzanne Louw Vastgoed. Opzet is om eind dit jaar in bijna elke Vlaamse provincie een Azull-infopunt te hebben.

Voor 2017 wordt er ook een partnernetwerk opgezet in Nederland. Azull hoopt daar een viertal infopunten op te starten om zo stapsgewijs de Nederlanders van dichterbij kennis te laten maken met Spaans vastgoed.

In juni opent Azull de deuren van het nieuwe kantoor op ‘t Eilandje in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer