Nieuws Kempen Bakker moedigt stadsgenoot aan met gele soezen

Bakker moedigt stadsgenoot aan met gele soezen

Bakker moedigt stadsgenoot aan met gele soezen

HERENTALS  – Tom Smet van bakkerij A Tatin op de Lichtaartseweg in Herentals kreeg woensdagochtend het lumineuze idee om zijn eclairs een geel tintje te geven, als eerbetoon aan de stunt die Wout van Aert dinsdag in gele trui tijdens de Tourrit naar Calais uithaalde.

Smet is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. “Toen hij wereldkampioen in het veldrijden werd, heb ik mijn soezen ook al een keer in regenboogkleuren gemaakt. Ze vallen alleszins eg in de smaak. We maken iedere dag al onze producten vers, zodat ik altijd direct kan inspelen op speciale gebeurtenissen. Dat doen we ook met het stoepbord dat buiten voor onze deur staat. Dat heeft toevallig een geel kader. Gisteren had ik daar ook al een boodschap aan Wout op gezet: ‘jij de trui, wij het kader’.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.