Nieuws Kempen Banden Jespers stopt, Bestdrive neemt activiteiten over

Banden Jespers stopt, Bestdrive neemt activiteiten over

Banden Jespers stopt, Bestdrive neemt activiteiten over

HEIST-OP-DEN-BERG – Na 60 jaar houdt Banden Jespers ermee op. De distributieactiviteiten eindigden al in december 2019 en werden grotendeels overgenomen door de firma Bestdrive. Nu sluit als laatste ook de montageafdeling.

“Banden zijn een deel van mijn leven maar niet mijn hele leven”, zegt bestuurder Caroline Jespers aan Gazet van Antwerpen. Het was haar grootvader die in 1960 een bestaande bandenzaak overnam aan de Mechelsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Samen met de familie bouwde hij de zaak verder uit.

Caroline Jespers

Banden Jespers stopt ermee vanwege familiale redenen en de recente evoluties op de automarkt. Voor alle medewerkers én voor de klanten werd een oplossing gevonden. De firma Bestdrive neemt de activiteiten over. Bestdrive heeft verschillende vestigingen in de regio die de service kunnen verderzetten.

De gebouwen van Banden Jespers krijgen een nieuwe invulling. “Ik wil andere activiteiten ontplooien, waaronder de verdere uitbouw van de kunstgalerij die ik in oktober 2018 opstartte”, zegt Caroline Jespers aan de Gazet van Antwerpen. “Die draait goed en begint meer tijd op te slorpen. Deze hobby gaat dus wat meer dan een hobby worden. Ik kijk er heel erg naar uit om die nieuwe activiteiten vorm te geven.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.