Nieuws Kempen Barbara Dex opent kledingzaak Babs

Barbara Dex opent kledingzaak Babs

Barbara Dex opent kledingzaak Babs

Zangeres Barbara Dex (45) opent in het weekend van 27 september haar eigen kledingwinkel Babs in Mol. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. “Deze nieuwe uitdaging is een jeugddroom die uitkomt”, zegt ze.

Babs is de roepnaam van Barbara Dex voor haar familie en vrienden. Voortaan is het ook de naam van haar kledingzaak.

Barbara studeerde in het middelbaar mode en kleding aan het Heilig Graf in Turnhout. Omdat haar zangcarrière startte toen ze nog op school zat, heeft ze met mode sindsdien niet veel meer kunnen doen. Sterker nog: bij haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in 1993 viel haar jurk zo slecht in de smaak dat sindsdien een onofficiële award is ontstaan: de Barbara Dex award voor de slechtst geklede deelnemer van het festival. “Maar mensen evolueren”, licht Barbara Dex toe in Gazet van Antwerpen. “Ik was toen 18. Mijn stijl is veranderd en ik kreeg de afgelopen jaren al vaak complimenten over mijn kledij. Daardoor is het gevoel van een eigen winkel nog meer gegroeid.”

De zangeres zal zelf de winkel uitbaten. De openingsuren zijn van 11u tot 17u, zodat ze de zaak nog kan combineren met optredens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer