Nieuws Kempen Barril is nieuwe wijnwinkel en wijnbar in Nijlen

Barril is nieuwe wijnwinkel en wijnbar in Nijlen

Barril is nieuwe wijnwinkel en wijnbar in Nijlen

NIJLEN – Nick Vervloet en zijn vrouw Ann Harris hebben in de Nijlense Statiestraat wijnbar Barril geopend. Het koppel had al een webshop met Spaanse wijnen. Nu kan je ze (de wijnen) ook echt komen proeven.

Alweer een idee dat tijdens de corona-lockdown in een stroomversnelling is gekomen. Nick Vervloet en Ann Harris hebben de wijnwinkel geopend waar ze al een tijdje over nadachten. “Twee jaar geleden zijn we gestart met online Spaanse wijnen te verkopen. Dat liep goed en dus waren we klaar voor een volgende stap”, vertelt Nick Vervloet. “In die coronamaanden maart en april hebben we tijd gehad om na te denken over een fysieke wijnwinkel er voor ons zou kunnen uitzien en dan hebben we beslist om er ook een wijnbar aan te koppelen.”

Wie voortaan zin heeft in een goed glas, of een fles, wijn kan terecht bij Barril in Nijlen. “Barril is het Spaanse woord voor wijnvat”, weet Vervloet. “Maar ondertussen bieden we ook wijnen aan uit andere landen: Argentinië, Italië en Portugal. Uit Portugal hebben we ook porto’s. We hopen dat klanten hier het gevoel krijgen dat ze op vakantie zijn.”

Barril is te vinden in het voormalige en nu omgebouwde immokantoor Dieltjens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer