Nieuws Kempen B&B Stillant trotse winnaar van internationale award

B&B Stillant trotse winnaar van internationale award

B&B Stillant trotse winnaar van internationale award

B&B Stillant uit Gierle heeft een internationale prijs gewonnen. Het sfeervolle Kempische gastenverblijf kreeg de Travel & Hospitality Award na een toeristisch bewogen jaar door de coronacrisis. Zakelijke gasten vielen grotendeels weg, terwijl het binnenlands toerisme een heropleving kende. “We zijn blij dat onze harde inzet nu voor de tweede keer op rij beloond wordt met deze award”, zegt eigenaar en gastheer Toon Van Bree.

“Wat een toeristisch bewogen jaar was, werd plots toch een jaar om blij op terug te kijken. De corona had impact op ons allemaal. Het zakentoerisme kende een terugval terwijl toerisme in eigen land een heropleving kreeg. Met een paar kleine aanpassingen was B&B Stillant steeds klaar om al zijn gasten met evenveel enthousiasme en professionaliteit te ontvangen”, zegt Toon van Bree. Hij en gastvrouw Stefanie hebben met hun creativiteit en initiatieven getoond dat ze zoveel meer zijn dan een Bed & Breakfast.

Elke zomer kan je er vanaf nu vertoeven in aperobar Zomerlant. Hun unieke binnentuin en historisch pand zorgen voor een gezellige sfeer midden in het dorp van Gierle. Daarnaast hebben ze zich ingezet voor de ondersteuning van goede doelen en was er de lancering van het originele Tipsy bier. Met de nodige flexibiliteit voldeden de activiteiten altijd aan alle coronavoorwaarden. “Hier kon en kan je nog steeds met een gerust hart genieten”, beaamt Stefanie.

Al deze inzet is de jury van de Travel & Hopitality award niet ontgaan. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door een team van reisliefhebbers, bloggers en experts, en lauwert hotels en gastenverblijven van over de hele wereld. De winnaars van deze award moeten niet alleen uniek zijn, maar moeten ook hun klantenservice en kwaliteit van diensten en faciliteiten in een aantal categorieën kunnen aantonen. Stillant deed dit met glans en mag zich reeds voor het tweede jaar op rij beste guesthouse van België noemen.

“Wij willen al onze klanten hartelijk bedanken en beloven plechtig ons werk op dezelfde wijze voort te zetten!” sluiten Stefanie en Toon af.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer