Nieuws Kempen BD-Construct opent gloednieuwe winkel

BD-Construct opent gloednieuwe winkel

BD-Construct opent gloednieuwe winkel

BD-Construct uit Ravels opent een nieuwe winkel die drie keer zo groot is dan de vorige. Het is het sluitstuk van een jaar vol investeringen en uitbreidingen. Ervoor investeerde de familie Bax ook al in nieuwe industriehallen en het machinepark. Het bedrijf dat gespecialiseerd in metaalconstructies en werkmateriaal maakte zich klaar voor de toekomst. “Het was nodig om uit te breiden, want we hebben goed ons werk.”

 

“We doen heel veel”, zegt Maarten Bax, die samen met vader Dirk het bedrijf leidt. “We hebben een atelier voor metaalconstructies in ijzer, rvs en aluminium, waar we van poortje tot machine maken voor klanten die een bepaalde oplossing wensen. Waar we ook sterk in zijn, is de opbouw van vrachtwagens met hydraulica. Denk maar aan de vrachtwagen van bouwhandelaars.”  Bax investeerde vorig jaar in een nieuwbouw om deze opbouw vlot te kunnen doen, en breidde zo het bestaande atelier met 1.600 m2 uit.

“Aan dit atelier hebben we nu een nieuwbouw gezet op de plaats waar ons oude kantoorgebouw stond. Zo creëerden we een winkel van 600 m2 met bovenaan burelen. Een verdriedubbeling van de oppervlakte.” In de winkel is nog meer ruimte voor alle ijzerwagen, tuin- en parkmateriaal. “Denk maar aan bouten, moeren, kruiwagens, machines van Stihl, grasmachines, motorzagen, schoppen, boormachines. Een zeer uitgebreid aanbod dus.”

Bij BD-construct werken in totaal met 20 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer