Nieuws Kempen BDO en ADM bieden rusthuisbewoners 3D-geprinte desserts aan

BDO en ADM bieden rusthuisbewoners 3D-geprinte desserts aan

BDO en ADM bieden rusthuisbewoners 3D-geprinte desserts aan

HULSHOUT — De bewoners van WZC Ter Nethe in Hulshout mogen door het coronavirus geen bezoek ontvangen. Maar netwerkorganisatie ADM en adviesbureau BDO bezorgden hen en het zorgpersoneel een leuke verrassing: 120 kunstzinnige desserts die met een 3D-printer zijn gemaakt zijn om hen te steunen in deze aparte coronadagen.

Woonzorgcentrum Ter Nethe in Hulshout had voor zijn bewoners een exclusief toetje, met dank aan netwerkorganisatie ADM en adviesbureau BDO. Chef Moke Karmaoui bedacht samen met chocoladefabrikant Callebaut een unieke oranje chocoladepasta met sinaasappelsmaak. Die vormt de grondstof voor zo’n 120 desserts in een twaalftal speelse vormen zoals inktvisjes.

“Op donderdag 19 maart hadden we een businessevent gepland” vertelt Walter Vanherle van BDO Digital. “Onze gasten wilden we laten proeven van exclusieve chocoladedesserts gemaakt met behulp van een 3D-printer. Dat kon uiteraard niet doorgaan, maar iedereen vond het zonde van de ideeën en geleverde inspanningen. Dus zochten we een alternatieve bestemming voor de desserts en hebben we Moke gevraagd om de 120 desserts met de 3D-printer in zijn atelier te printen en daar te verpakken.”

Donderdag zijn de 3D-geprinte desserts kort na de middag getransporteerd naar het woonzorgcentrum in Hulshout.

“We hopen dat deze kleine attentie de dag van de rusthuisbewoners toch wat opvrolijkt nu zij door het coronavirus geen bezoek van familie of vrienden mogen krijgen. En ik hoop ook dat het zorgpersoneel de desserts kan smaken. Ze verdienen dit”, besluit Vanherle.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer