Nieuws Kempen Bedrijfsfeest kan ook met broodjeslunch

Bedrijfsfeest kan ook met broodjeslunch

Bedrijfsfeest kan ook met broodjeslunch

Vlamingen zijn feestvierders. Toch wordt er vandaag gefeest “met de rem op.” De crisis weet je wel. Zeker de ondernemingen doen het rond de eindejaarsfeesten wat kalmer aan. Het mag misschien ook al eens een broodjesbuffet zijn bv.

Just Cooking uit Herentals is al zo’n 15 jaar op de markt. Het bedrijf van Jan Tobben heeft uitgerekend in volle crisisperiode een nieuwe doorstart gewaagd. Een berekend risico want Just Cooking probeert als bedrijf rekening te houden met de duidelijk verminderde bedrijfsbudgetten.

“Wij bieden de klanten een totaalpakket aan”, zegt Jan Tobben. “Dat gaat dan van de aankleding van de zaal tot het installeren van een noodkeuken en eigen toiletten. De keuze in het aanbod aan schotels is erg ruim. Aan de klant om te beslissen. Het bedrijfsfeest kan ook een broodjeslunch zijn, hoor. Het moet niet altijd een ruim buffet zijn met alles erop en eraan”

Toch onderkent ook Jan Tobben de crisis. De klanten zijn echt wel voorzichtiger geworden. “Maar wie de dingen creatief aanpakt kan er hoe dan ook wat van maken. Ik denk dat de ondernemers dat appreciëren. Wij bieden in dit opzicht nog altijd kwaliteit en daar gaat het finaal om.

Just Cooking werkt met 3 vaste personeelsleden en een uitgebreide tijdelijke reserve aan koks en kelners. De firma gaat geen uitdaging uit de weg en doet dan zowel kleine home cookings als beperkte recepties en uitgebreide festiviteiten voor groepen als Nike en Van Hool. “Wij hebben zelfs voor voetbalclub Lierse gewerkt en we waren present op de Jumping Vilvoorde.”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.