Nieuws Kempen Bedrijfsfilm Heylen Group haalt top 3 in internationale Golden Award of Montreux

Bedrijfsfilm Heylen Group haalt top 3 in internationale Golden Award of Montreux

Bedrijfsfilm Heylen Group haalt top 3 in internationale Golden Award of Montreux

HERENTALS/HASSELT – Een corporate video van Heylen Group uit Herentals is geëindigd in de top 3 van de beste ‘Corporate Image Films 2020’ bij de Golden Awards of Montreux. Er waren dit jaar 185 inzendingen uit 16 landen.

Het Hasseltse bedrijf Medialife ging in 2018 aan de slag met de uitwerking van een corporate movie voor de industriële investeringsholding Heylen Group.

‘We zijn een familieholding met een buy-and-build strategie en focussen hierbij op langetermijninvesteringen. Hierin staan ons ondernemerschap en ons doorzettingsvermogen centraal. Hoe krijgen we dit uitgelegd buiten het kader van onze vertrouwde kantooromgeving?’, klonk de opdracht. Medialife werkte een scenario uit en trok met een cameraman en een dronepiloot naar verschillende locaties in Amsterdam, de Ardennen, Riemst en Hasselt.

Top 3 in categorie ‘Corporate Image Film’

De Golden Award of Montreux eert bedrijven en individuen die inzetten op de creatie van geweldige advertising, multimedia en evenementen binnen de culturele omgeving van televisie en muziekfestivals. Elke inzending, en dat waren er dit jaar 185, wordt bij inzending steeds onder de loep genomen door een internationale jury die samengesteld is uit CEO’s, filmmakers, Art Directors en creatives afkomstig uit 16 landen van over de hele wereld. ‘Whatever you dream, together #wemakeitpossible’, zoals de film heet, haalde de top 3 in de categorie ‘Corporate Image Film’.

U kan zelf de corporate video zien via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer