Nieuws Kempen Bedrijventerreinen worden zwerfvuilvrij

Bedrijventerreinen worden zwerfvuilvrij

Bedrijventerreinen worden zwerfvuilvrij

zwerfvuilDeze dagen valt bij zo’n 1.500 Kempense ondernemingen een brief in de bus waarop ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan een grootschalige zwerfvuilopruiming. Het initiatief daarvoor wordt genomen door de intercommunales IOK en IOK Afvalbeheer, Voka-Kempen en de plaatselijke gemeentebesturen. Bedoeling is om op donderdag 14 april gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken.

Zwerfvuil blijft een bron van ergernis, ook op een bedrijventerrein. Zonder twijfel hebben vele ondernemers zich er ook al aan gestoord. Dit gegeven vormde voor de initiatiefnemers de aanleiding om een krachtig signaal te geven tegen zwerfvuil en een gezamenlijke opruimactie te organiseren op alle Kempense bedrijventerreinen.

Betrokkenheid creëren
De organisatoren verwachten dat 1 of meer mensen per bedrijf meewerken. Dit hoeft niet langer dan 1 uur te duren, want ieder krijgt een beperkte, afgebakende zone toegewezen. Deelnemers ontvangen gratis opruimmateriaal.

Met de actie hopen de initiatiefnemers een hogere betrokkenheid te creëren. Door zelf de handen uit de mouwen te steken, verhoogt het gevoel van verantwoordelijkheid. Na afloop komen in de bermen bordjes met ‘net opgeruimd’, waardoor de actie ook na afloop zichtbaar blijft.

Deelnemende bedrijven worden uitgenodigd om zich in te schrijven. Hun logo’s komen mee op grote spandoeken die de actie aankondigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer