Nieuws Kempen Beerse maakte massaal gebruik van Check Lokaal

Beerse maakte massaal gebruik van Check Lokaal

Beerse maakte massaal gebruik van Check Lokaal

Om zowel lokale ondernemers als inwoners te ondersteunen, lanceerde lokaal bestuur Beerse in juni vorig jaar de campagne Check Lokaal. Elke inwoner kreeg waardebonnen ter waarde van 25 euro om lokaal te besteden. Op 30 september 2021 wordt deze actie succesvol afgesloten.

Elke inwoner die op 1 juni 2020 in Beerse gedomicilieerd was, ontving vorig jaar 25 euro aan waardebonnen om te spenderen bij lokale ondernemers. Zij werden zwaar getroffen werden door de coronacrisis en konden zich inschreven voor deelname aan de campagne.

Het project viel duidelijk in de smaak bij de bewoners van Beerse en Vlimmeren. Maar liefst 86 procent maakte gebruik van de Check Lokaal. De Beersenaren staken de lokale handel massaal een hart onder de riem. De geldigheid van de cheques werd enkele keren verlengd. Na een jaar heeft het lokaal bestuur beslist om de actie af te sluiten op 30 september 2021. Het bestuur kijkt dan ook met een tevreden en warm gevoel terug op de solidariteit van haar bewoners.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.