Nieuws Kempen Bekende bistro Boogaers in Turnhout is failliet

Bekende bistro Boogaers in Turnhout is failliet

Bekende bistro Boogaers in Turnhout is failliet

bistro boogaersAlweer een bekende horecazaak die het hoofd niet boven water kan houden. De handelsrechtbank in Turnhout heeft gisteren de bekende Bistro Boogaers aan de Grote Markt in Turnhout failliet verklaard. De zaakvoerders hadden zelf de boeken neergelegd. De curatoren Noël Devos en Geert Naulaerts handelen het faillissement verder af. Volgens hun eerste bevindingen verkeerde het eethuis al langer in financiële moeilijkheden.

In de bistro waren nog vijf mensen in dienst. Zij verliezen wellicht hun baan, want op dit moment is er nog geen sprake van een doorstart. Op hun website melden de zaakvoerders dat ze ‘helaas genoodzaakt zijn tijdelijk te sluiten’. Bistro Boogaers maakte nog deel uit van de Giftcard-restaurants van cadeaubonnenverstrekker Vivabox.

Nog gisteren verklaarde de rechtbank de bvba Jeda Construct, Rauwelkoven in Geel, failliet op bekentenis. Het bedrijf stelde nog negen mensen te werk. De rechtbank stelde curator Tom Vandecruys aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer