Nieuws Kempen Belangrijke Kempense inbreng op Made in Antwerpen Live

Belangrijke Kempense inbreng op Made in Antwerpen Live

Belangrijke Kempense inbreng op Made in Antwerpen Live

liveliveliveliveMade in Antwerpen Live, het succesvolle marketingcongres van zustersite Made in Antwerpen van vorige week, kende ook een belangrijke Kempense inbreng. Rent a Lounge uit Herentals zorgde voor een stijlvolle aankleding van The Shop en maakte van het decor een mooi geheel dat perfect harmonieerde met de doelstellingen van het project.

Rent a Lounge presteert het om weekends met liefst vijftien verschillende evenementen af te werken. De lente is nu eenmaal een topperiode. Rent a Lounge zorgt voor de aankleding van personeelsfeesten, congressen, bedrijfsvoorstellingen, beurzen, opendeurdagen, productlanceringen, recepties enz. Het bedrijf levert zetels, togen, bars, meubilair, buffetten, decoratieve elementen, verlichting enz. “Het is vaak nachtwerk,” geeft zaakvoerder Kristof Van Loy toe.


Groeicijfer van 20%

Het lijkt erop alsof de economie langzaam weer op gang komt. De bedrijven plannen weer evenementen, schrijven nieuwe budgetten uit. Dat hebben ze bij Rent a Lounge duidelijk onderkend. “We hebben verleden jaar een groeicijfer van 20% gerealiseerd”, zegt Kristof Van Loy. “Vandaag gaat het nog harder. We zitten nu al op de cijfers die we in 2014 op het eind van het jaar haalden.”

Kristof Van Loy zette al als student evenementen op. Na enkele jaren onderkende hij evenwel in de toelevering aan evenementen een mooie nichemarkt. “We hebben de firma in 2007 opgestart en zijn inmiddels al de kaap van de 1 miljoen euro gepasseerd. En dan hou ik geen rekening met onze verkoop. We bieden immers ook totaalconcepten aan. Waarbij we niet enkel voor de aankleding van het feest zorgen maar desnoods ook de drank of het eten aanleveren.” Rent a Lounge stelt vandaag zeven vaste personeelsleden te werk en kan vanuit Herentals bovendien beschikken over een heel reserveleger aan freelancers.

De snelle expansie van Rent a Lounge ligt vooral in de persoonlijke touch die het bedrijf aanbiedt. De vertegenwoordigers van Rent a Lounge komen het concept helemaal individueel uittekenen. Elk evenement krijgt daardoor iets unieks. Ten aanzien van de klanten wordt telkens één vast aanspreekpunt aangeduid. Daardoor loopt alles op wieltjes.

De klantenportefeuille van Rent a Lounge mag in dit opzicht best gezien worden: Mercedes Benz, Volvo, Audi, VUB, VRT, Ageas, KBC, Vier, CD&V, Coca-Cola…. Het gaat overigens niet enkel om bedrijfsevenementen. Rent a Lounge verzorgt ook de betere huwelijksfeesten, communiefeesten, babyborrels en privéparties.

(Marc Balduyck)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer