Nieuws Kempen Belgoprocess steunt M.I.N. Mol

Belgoprocess steunt M.I.N. Mol

Wim Van Laer en Njord Willekens overhandigden de cheque aan Diane Kerkhofs. Foto: Belgoprocess

Belgoprocess steunt M.I.N. Mol

DESSEL – Belgoprocess steunt ieder jaar een lokaal sociaal project en ditmaal werd gekozen voor M.I.N. Mol. De vzw ontving een financiële ondersteuning van 3.500 euro van Belgoprocess.

Belgoprocess schenkt 3.500 euro aan M.I.N. Mol. Deze vzw helpt mensen in armoede om uit de spiraal van armoede te geraken. Mensen in nood worden met materiële hulp en begeleiding ondersteund.

De schenking van Belgoprocess wordt gebruikt voor het project ‘Gelijke start’. Bij de start van het nieuwe schooljaar voorziet M.I.N. Mol een geschikt basispakket schoolgerief en een paar stevige nieuwe schoenen voor kinderen in nood. Zo kunnen zij goed voor de dag komen, een gelijkwaardig gevoel krijgen en enthousiast het schooljaar starten.

De helft van het bedrag dat geschonken wordt, is afkomstig van het personeel en Belgoprocess verdubbelde dit bedrag. Algemeen directeur Wim Van Laer en Njord Willekens, vertegenwoordiger van de ondernemingsraad, overhandigden de cheque aan Diane Kerkhofs, voorzitter van M.I.N. Mol.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.