Nieuws Kempen Beneens Bouw en Interieur wordt misschien ‘Bouwman van het jaar’

Beneens Bouw en Interieur wordt misschien ‘Bouwman van het jaar’

Beneens Bouw en Interieur wordt misschien ‘Bouwman van het jaar’

OLEN – Eerder las u bij ons al over de nominatie van Charlotte Fleerackers (Stabco Foundations) als bouwvrouw van het jaar. Ondertussen zijn ook de nominaties bekend voor de bouwman van het jaar. Joerie Beneens, CEO van Beneens bouw en interieur is 1 van de 3 gelukkigen.

Op 10 december 2020 vindt de eerste editie plaats van de Belgian Construction Awards. Twee Kempenaren maken alvast kans op een titel: de Turnhoutse Charlotte Fleerackers als bouwvrouw van het jaar en Joeri Beneens als bouwman. “Dat we genomineerd zijn door de Bouwkroniek is opnieuw een mooie opsteker voor al onze medewerkers”, vindt Joerie Beneens. “Tenslotte blijft onze leuze: ‘Samen maken we het.’”

Beneens is een van de koplopers op het vlak van duurzaam en kwalitatief bouwen. Een voorbeeld daarvan is recent nog het winnen van de aanbesteding voor het ‘meest circulaire kantoorgebouw van Europa op Kamp C’. De gebruikte materialen zijn duurzaam, CO2-arm, nagroeibaar en hermonteerbaar. Eerder dit jaar realiseerde Beneens bouw en interieur in een gedeelte partnership een wereldpremière met het eerste in 3D-betongeprinte gebouw.

Met dergelijke vernieuwende projecten verzamelt Beneens knowhow die het bedrijf toegepast bij de dagelijkse bouwprojecten, zowel op het vlak van traditioneel gebouwde als in CLT (cross laminated timber) gebouwde kantoren, woningen of appartementen.

Beneens is daarnaast ook nog actief met buiten- en binnenschrijnwerk, renovatie en of inrichting van kantoren, horecazaken, woningen en artsenpraktijken.

Meestemmen voor bouwman en bouwvrouw van het jaar kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer