Nieuws Kempen Bert Grugeon nieuwe algemeen directeur Van Roey Vastgoed

Bert Grugeon nieuwe algemeen directeur Van Roey Vastgoed

Bert Grugeon nieuwe algemeen directeur Van Roey Vastgoed

Bert Grugeon

Bert Grugeon

Bert Grugeon volgt Yannick Dufraimont op als algemeen directeur van Van Roey Vastgoed, dat deel uitmaakt van Groep Van Roey uit Rijkevorsel. Dufraimont krijgt een andere rol op groepsniveau. Grugeon was eerder aan de slag bij AG Real Estate en Matexi.

Onder leiding van Yannick Dufraimont werd de voorbije jaren de organisatie van Van Roey Vastgoed verder uitgebouwd, met vandaag o.a. een eigen sales- en marketingafdeling, klantenbegeleiders en het kwaliteitslabel VR Wonen. Aangezien Dufraimont binnenkort een andere rol op groepsniveau opneemt, werd er gezocht naar een nieuwe algemeen directeur voor Van Roey Vastgoed.

Waardige opvolger
“Met Bert Grugeon hebben we een waardige opvolger voor Yannick gevonden”, meldt Groep Van Roey. “Bert heeft meer dan 10 jaar ervaring in gemengde binnenstedelijke ontwikkelingen, expertise die hij opbouwde bij AG Real Estate en sinds 2012 bij Matexi. Hij werkte mee aan een aantal toonaangevende projecten zoals Havenkwartier Hasselt, Antwerp tower, Kouterdreef Gent, Kouterhof Gent en Het Laere Roeselaere.”

“Van Roey heeft het bondgenootschap in haar genen zitten”, aldus Bert Grugeon. “Vandaar dat mensen in deze groep centraal staan. Deze visie wordt nog versterkt door de KOERS-bedrijfsfilosofie (kwaliteit, openheid, engagement, respect en samenwerking). Uit ervaring weet ik dat dergelijke houding cruciaal is voor het welslagen van een project en voor de relatie met alle betrokkenen.”

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder Van Roey, is alvast tevreden met het aantreden van Grugeon. “We zijn ervan overtuigd dat Bert Van Roey Vastgoed met succes verder zal uitbouwen en ook VR wonen meer op de kaart zal zetten. Bovendien kennen we Bert nog uit het verleden. Twintig jaar geleden startte hij immers zijn carrière als projectleider bij Van Roey.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer