Nieuws Kempen Bij 3 bedrijven valt het doek

Bij 3 bedrijven valt het doek

Bij 3 bedrijven valt het doek

De Ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich deze week weer gebogen over de faillissementen. In totaal zijn er drie bedrijven uit onze regio die in faling zijn gegaan.

  • Coincastle Leisure Corporation bv uit Geel werd bij dagvaarding failliet verklaard. Het bedrijf was actief in de uitbating van automatische spelen. Christophe Geukens is door de rechter aangesteld als curator.

 

  • NSH Company bv uit Geel, dat te boek stond als groot- en kleinhandel in muziekinstrumenten, is ook bij dagvaarding failliet verklaard. Hier zijn curatoren Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie aangesteld.

 

  • Ceulemans Ian uit Olmen, van Snackbar ’t Smulhapke, heeft zelf de boeken neergelegd. Hier zijn Gert Verreyt en Thomas Van Bourgognie als curatoren actief.

 

Meer informatie over de laatste faillissementen vind je op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer