Nieuws Kempen Biologische asperges rechtstreeks in de boekhouding

Biologische asperges rechtstreeks in de boekhouding

Biologische asperges rechtstreeks in de boekhouding

WieltjeshoeveBioboerderij De Wieltjeshoeve in Turnhout is tot in de verre omgeving bekend voor zijn asperges. De witte lekkernijen van het eigen veld vliegen in deze periode over de toonbank. Sinds kort werkt zaakvoerder Elly Vaernewyck met digitale weegschalen en scanners die communiceren met de geïntegreerde en gebruiksvriendelijke verkoops- én boekhoudapps van Odoo.

Door het groeiende succes van haar winkel wilde Elly ook haar verkoopprocessen verder professionaliseren. De budget- en gebruiksvriendelijkheid van de gekozen oplossing stond centraal. VanRoey.be uit Turnhout overtuigde Elly om voor de Open Source oplossingen van Odoo te kiezen en begeleidde haar bij de implementatie. Elly: “Ik ben erg tevreden met deze oplossing op maat van de Wieltjeshoeve. Niet nodeloos ingewikkeld of duur, doet dit systeem exact waar ik het voor nodig heb. VanRoey.be heeft mijn vraag duidelijk goed begrepen en de oplossing snel geïmplementeerd.”

Tijdswinst
Centraal staat de Point of Sales Module van Odoo. VanRoey.be installeerde de verkoopsapp op de pc van Elly en gaf die de look en feel van de Wieltjeshoeve. Vervolgens voegde Elly zelf haar productgroepen en producten toe zodat ze haar producten snel kan terugvinden. Wanneer een klant vandaag een aankoop doet, worden de producten ofwel ingescand of gewogen met de elektronische weegschaal die gekoppeld is met Odoo. Doordat het gewicht automatisch doorstroomt naar de software creëert ze hier veel tijdswinst. Alle informatie stroomt automatisch door naar de kassa, enkel nog afrekenen en een kasticket komt er automatisch uit. Achter de schermen is alles qua voorraad en boekhouding up to date.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer