Nieuws Kempen Bitworkz evolueert naar platform voor digitale en communicatie-oplossingen

Bitworkz evolueert naar platform voor digitale en communicatie-oplossingen

Bitworkz evolueert naar platform voor digitale en communicatie-oplossingen

VOSSELAAR – Web agency Bitworkz evolueert naar een platform waar kmo’s terechtkunnen voor alle digitale en communicatie-oplossingen. Deze strategische koerswijziging is het resultaat van een focus op de Diamond Plugin, de door Bitworkz zelf ontwikkelde app voor de diamantsector.

Al 12 jaar ontwikkelt en programmeert Bitworkz uit Vosselaar digitale oplossingen (websites, webshops, mobiele apps, sociale media, …) voor kmo’s. Door de jaren heen heeft het agency expertise opgebouwd in specifieke webontwikkeling en mobiele apps voor de diamantsector. Zo schreef Bitworkz zelf de ‘Diamond Plugin’: een kant-en-klare applicatie voor bedrijven in de diamant- en juwelensector die op een makkelijke manier een online verkoop van hun producten willen integreren in een bestaande website.

“We geloven sterk in de toekomst van onze Diamond Plugin”, maakt bestuurder Erik Willems de balans op. “Keuzes dringen zich op.” Na rijp beraad besluiten Erik en zijn collega’s om Bitzworkz te finetunen tot een platform dat kmo’s loodst naar de oplossing voor hun digitale en communicatie-noden. Zelf verdiept hij zich met zijn team verder in de Diamond Plugin.

Strategische partnerschappen

“Ons Bitworkz-platform is een netwerk van uitgekozen partners en specialisten”, verduidelijkt Erik Willems. “Zo helpen we zo’n 70 huidige klanten verder op weg door hen af te zetten bij partijen waarin we het volste vertrouwen hebben.” Erik geeft een voorbeeld: “Voor onze hosting- en registratiediensten werken we al enige tijd samen met Combell. Vanaf 15 oktober 2020 ondersteunt deze hosting-specialist onze klanten rechtstreeks.”

En vers van de pers: voor communicatie-oplossingen gaat Bitworkz een partnerschap aan met WIZZ Communicatiepartners uit Herentals. “Met plezier ondersteunen we de huidige Bitworkz-klanten om straffe ondernemers te worden. En dit door communicatie, op een gestructureerde manier, in te zetten in functie van hun bedrijfsdoelstellingen”, vult zaakvoerder Gert Lathouwers van WIZZ aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.