Nieuws Kempen Blootkalender van Liekens fleurt werftoiletten op

Blootkalender van Liekens fleurt werftoiletten op

Blootkalender van Liekens fleurt werftoiletten op

kalender liekensDe nieuwe pin-up kalender 2015 van Liekens NV is klaar en vertrekt vanaf begin januari naar bouwwerven over heel het land. Het Arendonkse bedrijf is Belgisch marktleider in mobiele huurtoiletten en verrast zijn klanten jaarlijks met vrouwelijk naakt, intussen al voor de elfde keer.

De topless kalender wordt gedrukt op 8.000 exemplaren en wordt verdeeld via de chauffeurs, die hem rechtstreeks leveren op de bouwwerven. “Die gaat dus niet naar de mensen op de kantoren, maar naar de bouwvakkers zelf”, lacht Resi Hoeks van Liekens NV. “Een cadeautje voor onze klanten.” Liekens was de eerste in zijn sector die met een dergelijke kalender begon. Het bedrijf werkt daarvoor samen met een professionele fotograaf en styliste. De modellen poseren telkens in combinatie met een product van Liekens.

Concurrentiële prijzen
De onderneming heeft over heel België zo’n 7000 mobiele huurtoiletten staan, vooral op bouwwerven maar ook op parkings en andere plaatsen waar tijdelijk sanitair noodzakelijk is. Wekelijks worden die gereinigd en daarvoor beschikt Liekens over een twintigtal vrachtwagens. Het hoofdkantoor is in Arendonk gevestigd en verder zijn er filialen in Antwerpen, Machelen en Maillen (provincie Namen). “We bieden een goede service en leveren goede toiletten, gekoppeld aan concurrentiële prijzen”, verklapt Resi Hoeks het geheim achter het succes. “Een aannemer wil geen werk hebben met zijn cabine en hij wil niet dat zijn personeel begint te morren dat de cabine niet proper is.”

In dit filmpje zie je hoe de topless kalender tot stand kwam.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.