Nieuws Kempen BMB Bouwmaterialen neemt superkraan in gebruik

BMB Bouwmaterialen neemt superkraan in gebruik

BMB Bouwmaterialen neemt superkraan in gebruik

BMB Bouwmaterialen voorziet in haar groeiplan tal van investeringen in de komende 3 jaar. Zo wil het bedrijf haar voertuigenpark uitbreiden. De eerste mijlpaal is hierin al behaald, met de ingebruikname van een superkraan.

 

 

 

De geplande investeringen vertalen zich in 8 extra vrachtwagens en 15 heftrucks die voorzien zijn om nog dit jaar in gebruik te nemen.

De nieuwe kraan van 53 TonMeter staat op de site in Hamme. De leverancier in bouwmaterialen heeft naast de Kempische vestigingen in Hoogstraten, Gierle en Westerlo ook een stek in Belsele, Essen, Hamme, Kalmthout, Stekene en Oudsbergen.

“De nieuwe superkraan is een belangrijke troef voor de klanten. Aangekochte gewelven worden zo probleemloos geleverd en op exact de juiste plaats gepositioneerd worden, zelfs op aanzienlijke hoogte of grote afstand”, klinkt het bij BMB Bouwmaterialen. Deze 53 TonMeter is een stuk groter en zwaarder dan de kranen van 23 TonMeter, die de standaard is bij BMB Bouwmaterialen.

Het verhaal van BMB Bouwmaterialen begon met het samenbrengen van 5 familiebedrijven die al actief waren in de distributie van bouwmaterialen. Ondertussen stelt BMB 200 mensen te werk op 9 vestigingen. Het bedrijf levert voor 80% aan professionele klanten. In 2020 heeft BMB zijn diensten gedigitaliseerd, processen uitgetekend en medewerkers getraind.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer