Nieuws Kempen Bobbejaanland investeert 5 miljoen in nieuwe attractie

Bobbejaanland investeert 5 miljoen in nieuwe attractie

Bobbejaanland investeert 5 miljoen in nieuwe attractie

bobbejaanlandBobbejaanland in Lichtaart krijgt er dit voorjaar een nieuwe attractie bij: The Forbidden Caves. Het gaat om een ‘immersive tunnel’ attratie die uniek is voor de Benelux. De investering bedraagt 5 miljoen euro en de opening is gepland op 1 mei.

“Zoals elk seizoen willen we onze bezoekers de perfecte mix van entertainment en attracties bieden,” zegt directeur Roland Kleve. “Met ‘The Forbidden Caves’, een unieke attractie voor de Benelux, trakteren we onze fans dit jaar op een nieuwe ride. We hebben hard gewerkt aan het verhaal en de theming is ongezien voor Bobbejaanland.”

De bezoekers van The Forbidden Caves belanden tijdens een grottenexpeditie onvoorzien in mysterieuze verscholen spelonken, waar ze op kristallen stuiten die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Dankzij de meest recente video- en animatietechnieken is de lijn tussen feit en fictie bijzonder dun en worden bezoekers niet enkel toeschouwers, maar maken ze deel uit van het verhaal.

Onvergetelijke ervaring
“The Forbidden Caves is een nieuw soort attractie in het portfolio van Bobbejaanland en ik ben erg trots dat we onze bezoekers deze ride kunnen aanbieden”, zegt directeur Kleve. “Niet alleen de adrenaline maar ook ontdekking, interactie en het verrassingseffect zijn belangrijke factoren bij deze attractie. We wilden onze bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden en daarvoor zetten we sterk in op de thematisering. We hebben bijvoorbeeld acteurs die het wachten heel wat leuker zullen maken.”

De attractie werd ontworpen en gebouwd door Holovis (UK), met de audiovisuele hulp van Super 78 (USA). In de ride is plaats voor 60 personen per rit. Het avontuur van de bezoekers duurt in totaal 10 minuten. Op 4 april start het nieuwe seizoen bij Bobbejaanland.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer