Nieuws Kempen Bobbejaanland opent nieuwe attractie van 5 miljoen

Bobbejaanland opent nieuwe attractie van 5 miljoen

Bobbejaanland opent nieuwe attractie van 5 miljoen

bobbejaanlandIn pretpark Bobbejaanland is gisteravond de nieuwe attractie The Forbidden Caves officieel geopend. Aan de opening gingen  zes maanden constructie en decoratie vooraf, en een investering van 5 miljoen euro.

Directeur Roland Kleve van Bobbejaanland: “Met ‘The Forbidden Caves’ brengen we een voor de Belenux unieke attractie naar Lichtaart. De ride is voorzien van een sterke theming, en dit vertaalt zich niet enkel naar de sensatie tijdens de rit zelf. Van bij het begin van de wachtrij worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van Jasper DuBois, het hoofdpersonage van The Forbidden Caves. De beleving van het grotere verhaal komt in deze attractie centraal te staan.”

“De beleving van The Forbidden Caves zit ‘m niet enkel in de adrenaline, maar ook in ontdekking, interactie en het verrassingseffect. Met een combinatie van de meest recente video- en animatietechnieken en live acteurs, komen we tot een totaalervaring. Het plaatje van The Forbidden Caves klopt.”

Tweede themazone
Met de komst van The Forbidden Caves kan Bobbejaanland naast Cowboy Town een tweede gethematiseerde zone inluiden: Adventure Valley. Bovenop The Forbidden Caves en de attracties King Kong, Banana Battle en Revolution vind je er ook een nieuw cateringpunt, Coffee Cave, en Jasper’s Supply Depot, een nieuwe souvenirwinkel.

Bobbejaanland maakt deel uit van de Parques Reunidos Group, die bestaat uit 56 parken: zowel thema- of amusementsparken als dierenparken, waterparken, marine life parken, familiespeelhallen en kabelbanen. Dankzij de uitbreidingen van de afgelopen jaren positioneerde Parques Reunidos zich als leider in de Spaanse recreatieve sector en werd de groep een referentie op zowel Europees als internationaal niveau. Elk jaar ontvangt de groep 22,2 miljoen bezoekers in 12 landen in Amerika en Europa.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer