Nieuws Kempen Bonache komt naar De Kempen en ook Limburg

Bonache komt naar De Kempen en ook Limburg

picture by jellejansegers.com

Bonache komt naar De Kempen en ook Limburg

KEMPEN/LIMBURG/ANTWERPEN – Bonache, een specialisatiebedrijf in projectsourcing en search & selection, dat voornamelijk actief is in en rond de Antwerpse haven, breidt de actieradius uit naar de regio Kempen – Limurg. Bij de nieuwe Limburgse klant Martin Vandereyt Groep is de eerste werknemer ondertussen gestart.

Het Antwerpse Bonache neemt gespecialiseerde medewerkers in dienst en plaatst hen voor langdurige projecten bij bedrijven die nood hebben aan hun kennis en ervaring. Vandaag telt Bonache zo’n 120 medewerkers.

Enkele jaren geleden proefde Bonache met een tijdelijk project al van een samenwerking in Limburg. Zaakvoerder Dirk Verbeeck is bovendien al jaren trotse Plato peter bij Voka Limburg.

Om zich voluit te richten op de regio Kempen – Limburg, zonder de focus op Antwerpen te verliezen, nam Bonache tijdens de zomer een nieuwe commercieel verantwoordelijke in dienst. “Deze nieuwe kracht moet Bonach opnieuw op de kaart zetten in de Kempen en Limburg”, vertelt Dirk Verbeeck. “Nu de deur wagenwijd open staat, zal er nog meer ingezet worden op een samenwerking in Limburg. Zo zullen de medewerkers van Bonache gespreid zijn over drie provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg.”

Begin september werd het eerste resultaat geboekt, want dan startte een eerste medewerker bij een nieuwe, Limburgse klant: Martin Vandereyt Groep, de specialist in houtskeletbouw.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.