Nieuws Kempen Bouwen op een rotsvaste fundering

Bouwen op een rotsvaste fundering

Bouwen op een rotsvaste fundering

In 2016 goot Marijn Fransen zijn jarenlange expertise als funderingstechnieker in een eigen bedrijf.  Samen met echtgenote en medezaakvoerder Charlotte Fleerackers bouwde hij Stabco Foundations op 5 jaar tijd uit tot een vaste waarde in de sector. “Niet alleen zijn onze projecten in aantal gegroeid”, vertelt Charlotte, “op 5 jaar tijd zijn we van een klasse 1 bouwonderneming naar klasse 4 opgeklommen. We optimaliseerden onze workflow, vernieuwden ons machinepark en verhuizen binnenkort naar een nieuwe thuisbasis.”

Stabco Foundations specialiseert zich in stabiliserende funderingstechnieken. “Van het onderschoeiien van bestaande funderingen tot het plaatsen van grondverdringende schroefpalen, micropalen, berlinerwanden, grondankers en meer. Naast onze uitvoerende rol adviseren wij klanten ook in het toepassen van de juiste funderingstechniek. Tal van factoren, zoals de ondergrond, bepalen welke techniek gekozen wordt. Onder onze klanten vind je grote aannemers, architecten en projectontwikkelaars uit de regio.”

Van de 36 werknemers van Stabco staan 8 ploegen op de werf. “Het team is ongelofelijk hecht. Een sterke kern die elke dag sterke resultaten neerzet. Onze klanten kunnen bovendien rekenen op een erg korte lijn met de zaakvoerders. Zo staat Marijn zelf op de werf en is hij van A tot Z betrokken bij het bouwproces.”

Consistente kwaliteit

Groeit je bedrijf aan een rotvaart, dan moet ook de infrastructuur meegroeien. “De voorbije twee jaar vertaalde dat zich in een gloednieuw machinepark, dit jaar staat er een verhuis gepland. Een nieuwe thuisbasis in Retie zal de kantoorruimte en het magazijn samenbrengen, wat de productie versnelt en het rendement verhoogt.”

Een voortdurende verstedelijking betekent een volle orderboek voor Stabco. “Per week krijgen we tussen 40 en 60 aanvragen binnen. Ondanks de drukte kunnen we steeds dezelfde kwaliteit afleveren. Een combinatie van eerlijke offertes, een transparante samenwerking en jarenlange vakexpertise maakt onze klanten tot echte ambassadeurs van ons merk.”

Stabco Foundations uit Turnhout specialiseert zich in specifieke funderingstechnieken voor elk bouwproject in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.