Nieuws Kempen Brand krijgt Fietsen Luc niet klein. De zaak gaat door in een pop-up én ook mobiel

Brand krijgt Fietsen Luc niet klein. De zaak gaat door in een pop-up én ook mobiel

Brand krijgt Fietsen Luc niet klein. De zaak gaat door in een pop-up én ook mobiel

ARENDONK – Vanaf dinsdag 25 augustus is de bekende fietsenwinkel “Fietsen Luc” tijdelijk te vinden op een nieuwe locatie: begijnhof 7 in Arendonk. De bestaande winkel in de Hovestraat raakte namelijk zwaar beschadigd door een brand eerder deze maand. Tegelijk met de tijdelijke verhuizing biedt Fietsen Luc een hersteldienst aan huis.

De pop-up van Fietsen Luc is te vinden op slechts 800 meter van de huidige winkel. Klanten kunnen er vanaf 25 augustus coronaproof fietsen bekijken, testen, kopen en hun stalen ros binnenbrengen voor reparaties. Sterker nog: wie kampt met een lekke band, losse ketting, versleten remmen of andere defecten hoeft niet eens naar de winkel te komen. Fietsen Luc biedt nu ook een mobiele fietshersteldienst aan huis aan. De technici rijden met een speciaal uitgeruste bestelwagen uit op dinsdag woensdag en vrijdag . Wie een beroep op hen wil doen, kan hiervoor telefonisch een afspraak maken op 014/435858 of  0478/71 00 40.

“Met deze tijdelijke winkel en aan huis service kunnen we onze klanten de komende weken en maanden zo goed mogelijk van dienst blijven. We hopen uiteraard dat de mensen de weg naar ons zullen vinden. Voor veel Arendonkenaars zal het pand trouwens vertrouwd aanvoelen, want eerder zat schoenenwinkel Benjamins hier. In de tussentijd werken we hard verder om de eigenlijke winkel weer zo snel mogelijk te heropenen en er volgend jaar ons 20-jarig jubileum te vieren!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.