Nieuws Kempen Brasserie De Post steekt de markt over

Brasserie De Post steekt de markt over

Brasserie De Post steekt de markt over

De PostBrasserie De Post op de Markt in Geel heropent vrijdag 21 november de deuren. Niet op de vertrouwde locatie maar aan de andere kant van de Markt. Het vroegere pand wordt grondig verbouwd en als tussentijdse oplossing werd een compleet nieuwe horecazaak ingericht. Zaakvoerders Katrien Janssens en Koen Jansen wilden op die manier de werkgelegenheid van hun 20-koppige team verzekeren.

Katrien en Koen startten twaalf jaar geleden met Brasserie De Post aan de Markt 77 in Geel. De zaak kende een dermate groot succes dat een verbouwing zich opdrong. “De infrastructuur was aan vernieuwing toe”, leggen de zaakvoerders uit. “De keuken is veel te klein, zeker wanneer alle tafels bezet zijn want dan spreken we over 150 gasten. Idem voor het sanitair. Twee vrouwentoiletten is ruim onvoldoende voor zoveel mensen. En dan was er nog een ernstig vochtprobleem, wat maakte dat een renovatie echt wel nodig was.”

Volledig verbouwd
De zaak enkele maanden sluiten wilden ze niet en dus keken de uitbaters al geruime tijd uit naar een alternatief. Dat bood zich in de lente van dit jaar aan wanneer aan de overkant van de markt, links naast Hotel Corbie, een horecazaak vrijkwam. “Het gebouw sprak ons meteen aan omdat het ongeveer even groot is als het onze en hier wel voldoende plaats is in de keuken”, aldus Katrien. “We zijn het direct beginnen huren. De voorbije maanden hebben we het pand compleet verbouwd: de vloeren, het plafond, het meubilair,… alles hebben we uitgebroken om helemaal van nul opnieuw te beginnen.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer