Nieuws Kempen Brasserie Flor krijgt stemmige vergader- en feestaccommodatie

Brasserie Flor krijgt stemmige vergader- en feestaccommodatie

Brasserie Flor krijgt stemmige vergader- en feestaccommodatie

BEERSE – Brasserie Flor aan de Pastoriestraat breidt zijn aanbod uit. De horecazaak beschikt voortaan ook over twee aangename vergaderzalen én een derde zaaltje dat zowel voor meetings kan dienen als voor kleine feestjes.

Brasserie Flor opende 3 jaar geleden in de bekende Hoeve van Boer Vanhove, in Beerse centrum, naast de voormalige bloemenwinkel Ambrosia.  Vorig jaar besloot Ambrosia ermee te stoppen en Brasserie Flor nam de vrijgekomen ruimte er graag bij. Wat winkelruimte was, is nu omgevormd tot een warm en gezellig ingericht als multifunctioneel zaaltje voor workshops, opleidingen, recepties, bedrijfsfeestjes, familiefeestjes, en dergelijke meer.

Enige tijd later kwam ook de huiskamer van Boer Vanhove vrij. De uitbaters besloten om de authentieke sfeer te bewaren en de ruimte in te richten voor board meetings, private dining, kleine vergaderingen en feestjes.

Begin deze maand is dan ook nog het volledig gerenoveerde werkhuis achter in de tuin geopend.  Het tuinhuis is een multifunctionele zaal dat strak is ingericht en van alle didactische materialen voorzien is.  Deze zaal is ideaal voor vergaderingen, brainstorm sessies, boardmeetings,  etc..  Er zijn vele opstellingen mogelijk.

“We krijgen geregeld vergaderingen van Janssen Farmaceutica en Metallo”, vertelt uitbater Piet-Hein van Spaendonck, “maar we staan ook open voor andere bedrijven. En het hoeft niet bij een droge vergadering te blijven. Alles is uiteraard combineerbaar met culinaire verwennerijen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.