Nieuws Kempen Brouwerij zet in op thuisdegustatie

Brouwerij zet in op thuisdegustatie

Foto: Facebook

Brouwerij zet in op thuisdegustatie

Brouwerij Leysen uit Herentals bestaat 6 jaar, en wil deze verjaardag extra in de kijker zetten met een opendeurweekend in december. Door de stijgende coronacijfers en de hieruit volgende verstrengde maatregelen wordt dat aangepast naar een ‘Covid Editie’. De brouwerij zet op 3 en 4 december in op de verkoop van proefpakketjes, die bezoekers thuis rustig kunnen degusteren.

“Onze opendeurdag wordt dus niet geannuleerd, maar we moeten wel echter extra veiligheidsmaatregelen in acht nemen”, zegt Jorge Leysen van Brouwerij Leysen. “De opendeurdag zal dus wel doorgaan, maar er zullen enkel proefpakketten en cadeaupakketten verkocht worden. Zo kunnen bezoekers thuis onze biertjes proeven. Ter plaatse is er tijdens deze editie geen mogelijkheid om onze biertjes te proeven.”

De brouwzaal van Brouwerij Leysen kan wel bezocht worden. “We vragen bezoekers om hun mondmasker te dragen, en we doen de tour met kleine groepjes.”

Afgelopen zomer heeft de brouwerij de kaap van 100 verschillende bieren overschreden. Hier zijn ook etiketbieren en brouwsels voor derden inbegrepen.”Vermits we tijdens onze opendeurdag ook biertjes van onze klanten op de kaart hadden staan, zullen deze nu via een proefpakket verkocht worden. Zo kunnen onze fans toch het beste wat we te bieden hebben proeven en evalueren.”
De grotere versie van onze opendeurdag met optredens, kampvuur en proeverijen zal verplaatst worden naar het voorjaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.