Nieuws Kempen Buga-Auto officiële dealer Dodge RAM

Buga-Auto officiële dealer Dodge RAM

Buga-Auto officiële dealer Dodge RAM

dodge-ramBuga-Auto uit Geel is voortaan een officiële dealer van Dodge RAM. Het autobedrijf fungeerde al veel jaren als servicepunt voor de bekende pick-up trucks, maar verkoopt vanaf nu ook nieuwe wagens.

Buga-Auto is al sinds 1972 actief in de autosector en heeft veel ervaring met het opstarten van een nieuw merk. Oprichter Medard Bens pionierde in 1974 met het verdelen van Alfa Romeo, op dat moment een volledig onbekend merk. In 2009 deed het bedrijf dat nog eens over met Abarth. Momenteel is Buga-Auto officieel concessiehouder van de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Jeep, Fiat Professional en nu dus ook Dodge RAM.

Officiële invoer
“We zijn al meer dan 10 jaar een officieel servicepunt voor Dodge RAM”, vertelt Guy Swolfs van Buga-Auto. “Onze mecaniciens onderhouden en herstellen de wagens volgens de richtlijnen van de fabrikant. Op onze locatie in Geel hebben we nu geïnvesteerd in stockvoertuigen, testdrive mogelijkheden en andere zaken om klanten goed te kunnen informeren en te begeleiden bij hun aankoop.” De voertuigen worden officieel ingevoerd door AEC Europe, waardoor het hele pakket van garantie en andere diensten mee wordt aangeboden.

Swolfs voegt er nog aan toe dat door de specifieke bouw als pick-up de wagen een 100% lichte vracht is, wat grote fiscale voordelen met zich meebrengt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer