Nieuws Kempen BV-kapper start met Barber Tuesdays, exclusief voor mannen

BV-kapper start met Barber Tuesdays, exclusief voor mannen

BV-kapper start met Barber Tuesdays, exclusief voor mannen

roel melisOoit zaten de Molse missen Ann Van Elsen en Tanja Dexters in zijn stoel. Tegenwoordig zijn dat veldrijders Wout Van Aert en Rob Peeters en vader en dochter Paul en Femke Herygers. BV-kapper Roel Melis uit Dessel houdt van vernieuwing en een beetje sfeer en is daarom recent gestart met Barber Tuesdays, exclusief voor mannen. “Dan haal ik verschillende soorten bieren in huis en maken we het gezellig”, lacht hij.

“We hebben op dinsdag een extra openingsavond gecreëerd om de andere dagen te verlichten. Het werd te druk”, legt Roel Melis uit. “Die dinsdagavond houden we exclusief vrij voor mannen. Speciaal voor hen hebben we een aparte hoek gecreëerd met een Engels interieur, terwijl de rest van het kapsalon strak en modern is. Vanuit die hoek hebben ze trouwens een goed uitzicht over de rest van het salon.” In die mannencorner wordt geknipt, geschoren en baarden getrimd.

Mannelijke attributen
“De Barber Tuesdays hebben succes”, zegt Melis. “Mannen willen ook goed voor de dag komen. We hebben trouwens een heel assortiment mannelijke producten zoals speciale scheersetten en een shampoo met een whiskygeur.”

Naast de zaakvoerder heeft het kapsalon nog 5 medewerk(st)ers in dienst die zich mee ontfermen over de snorren, baarden en bakkebaarden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer