Nieuws Kempen Bvba ’t Galjoen en nog vijf andere bedrijven failliet

Bvba ’t Galjoen en nog vijf andere bedrijven failliet

Bvba ’t Galjoen en nog vijf andere bedrijven failliet

galjoenDe rechtbank van koophandel, afdeling Turnhout, heeft vandaag de bvba ’t Galjoen, Grote Steenweg 15 in Geel, failliet verklaard. De eigenaars legden zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys. “Aan de basis lag een onenigheid met mijn voormalige medevennoot”, zegt zaakvoerder René Van Espen. “Plots bleken er allerhande schulden te zijn. Daarop hebben we beslist om de bvba falliet te laten gaan en te starten met een nieuwe bvba. We hebben nog een overleg met de curator, maar in principe gaat de zaak morgen, donderdag, gewoon weer open. Er is ook een nieuw management. We hebben de voorbije maanden hard gewerkt, de zaak draait momenteel zeer goed en er wordt winst gemaakt.”

De bvba Poco Loco baatte een café uit aan de Bisschopslaan 3 in Beerse, en werd eveneens failliet verklaard op bekentenis. Curator: Ronny Ceusters.

Na dagvaarding door de RSZ moet ook aan de Eigenaarsstraat 34 in Turnhout een café de deuren sluiten. Het werd uitgebaat door Halima El Yagoubi. Curator: Ronny Ceusters.

Aan de Burgemeester Adriaensenlaan 69 in Meerhout runde de bvba Maxi-Bel een verzekeringskantoor. Het bedrijf gooide zelf de handdoek. Curator: Tom Vandecruys.

Annelies Verbraeken baatte aan de Olenseweg 144 in Geel stoeterij Het Zuiderhof uit. De handelsrechter sprak het faillissement uit op bekentenis. Curator: Paul Van Rompaey.

IBG Spring bvba, Lichtaartseweg 178 in Lichtaart, specialiseerde zich in handelsbemiddeling maar werd gedagvaard door het openbaar ministerie en failliet verklaard. Curator: Kristof Benijts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer