Nieuws Kempen Carfil Quality levert benodigdheden voor proefdierencentrum SCK

Carfil Quality levert benodigdheden voor proefdierencentrum SCK

Carfil Quality levert benodigdheden voor proefdierencentrum SCK

carfil QualityHet Studiecentrum voor Kernenergie in Mol, SCK-CEN, investeerde in juni in een eigen proefdierencentrum dat voldoet aan de strengste eisen op het vlak van dierenwelzijn en hygiëne. Voor het leveren van materialen, voeding en bedding voor de dieren doet het SCK beroep op Carfil Quality (Oud-Turnhout) dat als beste komt uit een vergelijkende studie met internationale spelers.

Carfil levert niet alleen voeding, bedding en kooiverrijking maar ook huisvesting, identificatiemogelijkheden, instrumenten en anesthesieapparatuur voor operatiezalen en luchtdouches.

Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief op de markt als totaalleverancier voor onderzoekscentra, universiteiten en farmaceutische bedrijven in Europa maar ook voor de gewone dierenliefhebber. Carfil Quality beschikt over een eigen opslagruimte van 600m2 in de industriezone Bentel te Oud-Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer