Nieuws Kempen Catena Group ondersteunt brand owners

Catena Group ondersteunt brand owners

Catena Group ondersteunt brand owners

Catena Group in Turnhout is de nieuwe overkoepelende structuur die de bedrijven Catena Company, Motion In Sync, Howart en Allington omvat. Samen bieden ze totaaloplossingen voor marketing content creatie.

Veel bedrijven en organisaties nemen de creatie van hun video’s, foto’s, teksten, design zelf in handen. Zo houden ze meer controle over hun branding en merkidentiteit.

“Een brandowner zet één of meerdere merken in de markt. Een merk kan een product of dienst zijn, maar ook een bedrijf of een persoon op zich. Brandowners creëren enorme hoeveelheden marketing content om hun doelpubliek te bereiken en leads te genereren, en worden op die manier een kleine mediaorganisatie”, zegt Eddy Smets, zaakvoerder van Catena Group.

Waar Catena Company vroeger hoofdzakelijk werkte voor grote mediaorganisaties, agencies en drukkerijen, kloppen de laatste jaren steevast de brandowners zelf bij ons aan.”

Opleiden, automatiseren en ontzorgen

Catena Company is bij het grote publiek vooral gekend voor de creatieve trainingen zoals Adobe CC. Het klassikale en in-company aanbod van opleidingen werden onlangs nog aangevuld met verschillende online leervormen, zoals webinars, workshops en trajecten. Het bedrijf doet ook workflow automatisatie en de stroomlijning van processen, dankzij hun unieke mix van IT-expertise en creatieve skills.

Motion In Sync richt zich specifiek op videoprojecten. “Wat de brandowners zelf kunnen creëren, leert Motion In Sync hen aan. Als het net iets te moeilijk wordt of er gespecialiseerd materiaal nodig is, dan ontzorgt Motion In Sync door de productie voor hen te doen.”

Ook vanuit Howart worden experten bij de brandowners ingezet. Marcom teams zijn vaak relatief klein. Als er dan specifieke competenties ontbreken of als een project snel gerealiseerd moet worden, kan Howart mensen ter beschikking stellen.

Allington maakt met de MBA Managed Services de cirkel helemaal rond. Daarmee ontzorgt Catena Group ook inzake het beheer van Apple en mixed IT-infrastructuur.

“Catena Group oriënteert zich helemaal in dienst van brandowners. We begeleiden hen met opleiding en advies en automatiseren hun workflows voor een optimaal rendement. We ontzorgen hen in videoprojecten en leveren met onze mensen de nodige knowhow en kwaliteit aan. Bovendien zorgen we met MBA Managed Services voor een optimale integratie tussen IT en MarCom. Al onze projecten vatten we gestructureerd aan. Met een grondige analyse van de huidige werkmethodes, het team, de competenties en de noden van de brandowner, verzekeren we een oplossing op maat met onderbouwde ROI.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.