Nieuws Kempen Cateraars nemen uitbating De Notelaar in Kasterlee in handen

Cateraars nemen uitbating De Notelaar in Kasterlee in handen

Cateraars nemen uitbating De Notelaar in Kasterlee in handen

de notelaarBegin maart opent de bekende horecazaak De Notelaar in Kasterlee opnieuw de deuren. In december 2014 gingen de vorige uitbaters failliet, waarna de aanvankelijke eigenaars Alice Geentjens en Willy Beyens de zaak opnieuw kochten. Die verzochten de broers Christoph (32) en Yves (27) Wilrycx om de uitbating in handen te nemen. De twee runnen al tien jaar hun cateringbedrijf Wilrycx Catering in Vorselaar.

De twee geven De Notelaar opnieuw een dubbele bestemming: een brochetterie en een feestzaal, net zoals vroeger. Christoph Wilrycx: “In de brochetterie werken we met een all-in concept waarbij de gasten een aperitief, voorgerecht en een soepje krijgen, waarna ze hun keuze kunnen maken uit een 15-tal vlees- en vissoorten om zelf aan spiesen te rijgen en te bakken. Dat is een concept dat in Kasterlee en omgeving nergens bestaat. Daarnaast hebben we de feestzaal voor maximum 300 personen die we kunnen opdelen in 4 ruimtes.”

Passie en droom
“Het is onze passie en droom om zoiets te gaan doen”, legt Christoph Wilrycx uit. “We hebben hier vroeger onder Alice en Willy nog gewerkt. Zij zijn ons altijd blijven volgen. We hebben 10 jaar ervaring met catering en weten wat een feest moet hebben. Het belangrijkste is dat de mensen goed gesoigneerd worden. We serveren geen haut cuisine maar een verse, eerlijke en lekkere keuken.” De brochetterie zal open zijn op vrijdag- en zaterdagavond en zondag de hele dag. Voor de feestzaal mikken de nieuwe uitbaters op feesten, conferenties, koffietafels, enz.

De broers Wilrycx zijn nog volop bezig met de verfraaiingswerkzaamheden en willen ten laatste vrijdag 4 maart de deuren van De Notelaar opnieuw openen. Daarnaast blijven ze Wilrycx Catering verder zetten. Door de uitbreiding van hun activiteiten zijn ze nog op zoek naar bijkomend personeel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer