Nieuws Kempen CaVino: bestelwagen wordt pop-up bar

CaVino: bestelwagen wordt pop-up bar

CaVino: bestelwagen wordt pop-up bar

cavinoSilke Van Beylen en Jens Wouters uit Balen zijn de zaakvoerders van CaVino, een pop-up café in de vorm van een omgebouwde Citroën-bestelwagen.

Beiden werkten al jarenlang samen in de zaal van restaurant Ter Hoolst aan de Olmensebaan in Balen van wie zij de bestelwagen kochten. “De eigenaars van Ter Hoolst gebruikten de bestelwagen op evenementen als cavabar. Wij richtten die opnieuw in en serveren ook cocktails, bieren, frisdranken en koffie.”

CaVino wordt verhuurd op feestjes en evenementen en zorgt voor een sfeervol terrasje met eigen tafels en stoelen. Twee keer per maand, elke tweede en laatste zondag van de maand, opent Café CaVino de deuren in de tuin van restaurant Ter Hoolst.

“We kiezen bewust voor een wisselende kaart en wisselen af in de cocktails of wijnen. Soms werken we rond een thema, organiseren we een workshop of degustatie of zetten we een intiem concert op. Het mag zeker geen stijve bedoening zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer