Nieuws Kempen Cevo Bouwmarkt geeft personeel rookmelders cadeau

Cevo Bouwmarkt geeft personeel rookmelders cadeau

Cevo Bouwmarkt geeft personeel rookmelders cadeau

WESTERLO/OLEN – Cevo Bouwmarkt hecht veel belang aan de veiligheid van haar medewerkers en hun familie. In dat kader kregen de eerste 25-tal medewerkers maandagochtend een rookmelder.

Een nieuwe wetgeving schrijft voor dat vanaf januari 2020 elke Vlaamse woning op elke verdieping moet voorzien zijn van een rookmelder. “In het kader van de veiligheid van onze medewerkers en hun familie schenken wij aan elke werknemer een professionele rookmelder, die beantwoordt aan alle strenge voorschriften”, zegt Leen De Seranno, HRM-verantwoordelijke bij Cevo Bouwmarkt.

In totaal telt Cevo Bouwmarkt ongeveer 50 medewerkers, verspreid over het magazijn in Olen en het kantoor en de winkel in Westerlo.

Cevo Bouwmarkt is sinds 1976 aanwezig in de Kempen. Zij verkopen 47.000 verschillende artikelen, waaronder elektrisch handgereedschap, verf, ramen, deuren, laminaat, maatkasten, dakramen, vloeren, badkamers, keukens en elektro. Ook rookmelders, die volledig in orde zijn en voldoen aan alle goedkeuringen, zijn er te koop.

“We merken een duidelijke opmars van de rookmelders in onze verkoop. Ook ons personeel krijgt er steeds meer vragen over, dus de mensen zijn er wel degelijk mee bezig”, stelt Leen De Seranno, HRM-verantwoordelijke bij Cevo Bouwmarkt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.