Nieuws Kempen Chocolatier Twerk schenkt 224 kilo chocolade aan goede doel dankzij klanten

Chocolatier Twerk schenkt 224 kilo chocolade aan goede doel dankzij klanten

Twerk

Chocolatier Twerk schenkt 224 kilo chocolade aan goede doel dankzij klanten

HERENTALS – Het Herentalse chocolade-atelier Twerk verkocht in twee weken tijd 3 ton sint- en pietfiguurtjes uit chocolade aan particuliere klanten. Die konden de lekkernij in dozen van 1 kilo bestellen, met daarbij de optie om een gelijkaardige doos aan een goed doel te schenken. En dat was een succes.

De Herentalse armoedeorganisatie De Dorpel kreeg 134 kilo, de Voedselbank nog eens 90 kilo. Die zijn daar erg blij mee, maar voor De Dorpel is het meer chocolade dan de vereniging nodig heeft voor de eigen doelgroep.

LEES OOK. Maatwerkbedrijf maakt plat paasei

Daarom schenkt de organisatie een deel van de gekregen pakketten aan de Sociale Kruidenier en vzw De Fakkel, die het op hun beurt verder verdelen aan mensen in nood in Herentals. Wat er vervolgens nog overblijft, gaat naar de Voedselbank. Zowel Twerk als Sinterklaas danken de gulle schenkers voor zo veel solidariteit.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.