Nieuws Kempen Conceptstore EEThentiek zorgt voor smaak in voeding en beleving

Conceptstore EEThentiek zorgt voor smaak in voeding en beleving

Conceptstore EEThentiek zorgt voor smaak in voeding en beleving

ARENDONK – Thérèse Dirkx, een van de zaakvoerders van ETM Catering is naast de cateringzaak gestart met een trendy meeneemshop: EEThentiek. Het is een ‘eetconceptstore’ die mikt op mensen die liever eten dan koken.

“EEThentiek is een eigentijdse en sfeervolle winkel waar u alles rond lekker en gezond eten kan zien, kopen, proeven en beleven”, zegt cateraar Thérèse Dirkx. De werking van EEThentiek ligt in feite in het verlengde van ETM-Catering, maar dan in een vast winkelpand waar iedereen vrij kan binnen- en buitenlopen. Het gamma in de eetboetiek gaat van kant-en-klare maaltijden, over brood, biologische thee en vers gebrande koffiebonen tot nagerechten, koekjes, versnaperingen en culinaire cadeautjes. De specialiteit van het huis zijn de vers bereide maaltijdsalades. Ook de warme gerechten, die gekoeld in de toog van EETthentiek liggen, zijn bedoeld om op de dag zelf of de dag erna te consumeren.

Enthousiast

De nieuwe zaak heeft zijn start alvast niet gemist. “Ik heb heel leuke reacties gekregen”, zegt een enthousiaste Thérèse Dirkx. “Bezoekers reageerden heel positief op de inrichting en het concept van de winkel. Er was zelfs iemand uit Lier gekomen, die al heeft gezegd elke week terug te komen. Iemand anders is hier 3 dagen na elkaar geweest omdat het eten zo was meegevallen. Ik ben blij om te zien dat het zo aanslaat.”

EEThentiek en ETM

EEThentiek, een samentrekking van authentiek eten is een nieuwe uitdaging voor Thérese Dirkx en Ben Sanders, die ook de drijvende krachten zijn achter ETM Catering. Ook dat bederijf blijft bestaan.  ETM Catering stelt vandaag negen vaste mensen te werk, aangevuld met veertig losse medewerkers, kelners, afwassers en poetsers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer