Nieuws Kempen CooKINGS haalt uitbating bedrijfsrestaurant JBC binnen

CooKINGS haalt uitbating bedrijfsrestaurant JBC binnen

CooKINGS haalt uitbating bedrijfsrestaurant JBC binnen

Cookings jbcVanaf eind oktober baat CooKINGS uit Mol het bedrijfsrestaurant in het hoofdkantoor van kledingketen JBC in Houthalen uit. Voor de cateraar is het de eerste uitbating van een bedrijfsrestaurant. “Het ligt in de lijn van wat we doen. Dat zijn maaltijden in onze keuken voorbereiden en die dan op locatie afwerken”, zeggen zaakvoerders Steven Van Ham, Peter Claessen en Heidi Van Sant.

JBC heeft ervoor gekozen om zijn medewerkers de mogelijkheid te bieden ’s middags een hapje te eten in het bedrijfsrestaurant. “Het gaat om een potentieel van bijna 300 mensen”, vertellen de Kempenaars. “We leerden JBC kennen bij de festiviteiten rond de opening van de nieuwe hoofdzetel twee jaar geleden, waar wij gedurende meer eventdagen de volledige catering verzorgden in opdracht van het evenementenbureau To The Point Events. Nadien zijn we daar blijven komen voor diverse events, maandelijkse middaglunches, broodjesschotels voor vergaderingen enz.”

Trendy bedrijf
Omdat JBC tevreden was over de samenwerking kreeg CooKINGS de vraag om de uitbating van een bedrijfskantine op zich te nemen. Het Molse bedrijf zal er elke middag met twee of drie mensen ter plaatse zijn om de medewerkers te voorzien van belegde broodjes, een uitgebreide saladbar, warme maaltijden, smoothies, enz. JBC is een trendy bedrijf met heel wat jonge werknemers en dat vertaalt zich naar de aangeboden gerechten. Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een gewone en veggie soep en andere vegetarische maaltijden. Bij een ‘salad in a jar’ worden de verschillende ingrediënten in laagjes gestapeld in een glazen bokaal.

“Duurzaamheid was een belangrijke vereiste van JBC. We maken zoveel mogelijk gebruik van herbruikbare materialen en er was een nadrukkelijk vraag naar gezonde voeding”, aldus Steven, Peter en Heidi. “Voor ons betekent de samenwerking met JBC een mooie referentie. We houden ons beschikbaar voor de uitbating van nog meer bedrijfsrestaurants.”

In samenwerking met Kookwijzer uit Dessel biedt CooKINGS aan de medewerkers van JBC ook zelfkookpakketten met recepten aan waarmee ze thuis voor drie of vier dagen kunnen koken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer