Nieuws Kempen Corsendonks Hof in nieuwe handen

Corsendonks Hof in nieuwe handen

Corsendonks Hof in nieuwe handen

corsendonkshof_brasserieDe bekende horecazaak Corsendonks Hof in Oud-Turnhout, niet te verwarren met de Priorij Corsendonk, gaat over in nieuwe handen. Of ook weer niet helemaal. Erwin Blockx en partner Marc Willems nemen vanaf 1 januari de zaak over van Carlo Mols van het aannemingsbedrijf Mols Algemene Ondernemingen uit Arendonk. Blockx was er al negen jaar zaakvoerder.

Het Corsendonks Hof maakt de combinatie van brasserie en feestzalen. Bijzonder zijn de barokke aankleding en de muurschilderingen. Wanneer Carlo Mols ruim dertig jaar geleden eigenaar werd, liet hij ornamenten uit kerken en kastelen installeren. Zijn dochter Marleen Mols maakte de bijzondere schilderijen.

Geen verandering voor klanten
“Carlo wou de zaak al langer verkopen maar enkel aan iemand van wie hij wist dat ze in goede handen is”, legt Erwin Blockx uit. Hijzelf werkt er al vijftien jaar, waarvan de laatste negen als zaakvoerder. Zijn partner Marc Willems wordt nu mede-eigenaar. “Voor de klanten verandert er eigenlijk niets”, bevestigen de twee. “We zetten de huidige succesformule gewoon verder.” De dertig personeelsleden zijn van de eigendomswissel op de hoogte gebracht.

Het Corsendonks Hof is bij mooi weer bijzonder in trek bij fietsers die massaal neerstrijken op het riante terras. De feestzalen zijn dan weer gegeerd voor huwelijks-, bedrijfs- en communiefeesten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer