Nieuws Kempen CT Paramedics verhuist en breidt dienstverlening uit

CT Paramedics verhuist en breidt dienstverlening uit

CT Paramedics verhuist en breidt dienstverlening uit

© Abscis Architecten

© Abscis Architecten

Eind volgende maand neemt CT Pamamedics zijn intrek in een nieuw kantoorgebouw aan de Vrijheidstraat in Grobbendonk. Momenteel huist de dienstverlener aan zelfstandig thuisverpleegkundigen en andere organisaties uit de sector in een huurappartement in het centrum van de gemeente. Samen met de verhuizing breidt het bedrijf zijn activiteiten uit.

“We willen onze organisatie steviger in de markt zetten en verder groeien”, zegt general manager Mike Celis. “Maar vooral streven we ernaar om onze diensten nog beter af te stemmen op de behoefte van onze klanten. Door de vele gesprekken die we met hen voerden, werd duidelijk dat er bij zelfstandig thuisverpleegkundigen nood is aan een brede ondersteuning.”

Nieuwe activiteiten
De corebusiness van CT Paramedics blijft tarificatie. “Ook in 2015 richten we ons in de eerste plaats op de facturatie en/of volledige administratieve afhandeling van zorgprestaties”, aldus Mike Celis. Daarnaast komen er nieuwe activiteiten bij zoals het organiseren van opleidingen, het verlenen van advies en begeleiding en CT Paramedics Finance, een gespecialiseerde boekhouding voor zelfstandig verpleegkundigen.

CT Paramedics heeft 17 mensen in loondienst en werkt met een 3-tal freelancers. Het bedrijf is actief in heel België, hoofdzakelijk in Vlaanderen maar het opende intussen ook een kantoor in Herstal om de Waalse markt beter te kunnen benaderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer